logo
  • 0
    1. Your Cart is Empty
notfound

A lónak a pereme

Ess át a ló túloldalára! 🐎 

Tudod, egyáltalán nem baj, ha néha átesünk a ló túloldalára. 

Ha ezt nem tesszük meg, akkor talán soha nem derül ki, hogy egy plüss ló, póni vagy valami rendes angol telivér az aminek a túloldalán nem szeretnénk kikötni. 🤔 

Igenis vállalj be olyat, amit még soha nem mertél bevállalni… egyébként honnan tudnád meg, hogy meg tudod csinálni vagy sem? 

💯 Tegyél olyan ígéretet, amely első látásra talán meghaladja a képességeidet/készsségeidet… egyébként honnan tudnád meg, hogy kisujjból teljesíthető az, vagy valóban lehetetlen?

🗯️ Igenis ess át néha a ló túloldalára, így pontosan tudod, hogy 𝗩𝗔𝗟𝗢́𝗝𝗔́𝗕𝗔𝗡 mekkora az a ló, amelynek nem kellene kikötni a túloldalán.

Az tény, hogy a biztonság a lónak ezen az oldalán van és az is tény, hogy ha átesünk, akkor lehet, hogy kissé összetörjük magunkat, de az igazi eredmények a lónak a legfelső „peremén” vannak, így tudnod kell, hogy hol a határ.

Hogy tudjuk meg, hogy hol a határ? 𝗛𝗮́𝘁 𝗼𝗱𝗮𝗺𝗲𝗴𝘆𝘂̈𝗻𝗸.

Ja… hogy ebben benne van, hogy pont egy kicsivel túllövünk a célon és ezért kisebb-nagyobb kezelgetnivalóid születnek? Ez így van. Nyugi. 😌 Nem halsz bele, de legalább tudni fogod, hogy hol a lovad „felső pereme”.  

👉 (Mármint tudni fogod a mai felső peremet… egy év múlva az már úgyis lényegesen magasabban lesz.)

#milennehaezenahéten #nyihaha #essünktúlrajta

Iratkozz fel a hírlevelünkre és AJÁNDÉKBAN részesülsz!

Marketingiskola