logo
  • 0
    1. Your Cart is Empty
notfound

Túlterhelt vezető program

  • tehermentesítés
  • hatékony időbeosztás
  • teljesítmény optimalizálás
  • stressz mentes együttműködés

Hogyan segítsünk egy túlterhelt vezetőn?

Láttál olyan vállalkozót, aki nem túlterhelt?
Fehér holló kategória.

Mit tehetsz a túlterheltség ellen?

Hogyan tudsz a saját tempódban, a saját irányodba, túl sok munka nélkül, az egészségi állapotodra is odafigyelve, kilépni a mókuskerékből azért, hogy újra te irányítsd a vállalkozásodat, s ne a vállalkozás irányítson téged? A Túlterhelt vezető program ilyen és ehhez hasonló kérdések tucatját simítja ki.

A túlterhelt vezető:

1. Irdatlan mennyiségű munkát vállal magára. Folyamatosan túlórázik, ezért nehézségei adódhatnak a munka és a magánélet egyensúlyának fenntartásában.

2. Néha döntési nehézségei vannak. Sokszor képtelen prioritási sorrendet felállítani, az időhiány és a nyomás miatt átgondolatlan döntéseket hozhat, vagy hajlamossá válik a halogatásra.

3. Kommunikációs akadályokkal küzd. A túlterheltség miatt kevés ideje és energiája marad a csapattagokkal vagy más érintettekkel való hatékony kommunikációra és olyan teendőket is el kell végezzen, amit valójában nem neki kellene elvégeznie.

4. Romlik a fizikai és a mentális egészségügyi állapota. Gyakran tapasztalhat fokozott stresszt, alvászavart, kimerültséget és csökkent hatékonyságot.

5. A túlterhelés miatt nehezen boldogul az optimális produktivitással, a kreativitással vagy az innovációval.

6. Gyakran hajlamos az elszigetelődésre, mivel nem marad elég ideje a másokkal való interakcióra, együttműködésre. A társas kapcsolatok hiánya tovább fokozhatja a stresszt, valamint megnövelheti az erőforrások kimerülését.

Szeretném, ha a fenti tünetek kapcsán, nem ismertél volna magadra. Ha mégis, akkor próbáld ki a programot!

 

Ügyfeleink mondták:

 

  • A program végén egy rendszert kaptam a kezembe. Megtanultam a szokások kialakításának fontosságát. Tisztábban, rendezettebben látom a teendőimet, így a napi beugró teendőket is könnyebben beiktatom és elvégzem.”

Ferencz Zita, ügyvezető

 

  • „A program segített, hogy jobban átlássam a szervezett feladatleosztás fontosságát. Mindemellett olyan megoldások/perspektívák születtek meg gondolati szinte, amit a most kialakulófélben lévő csoporttal a legjobban fel tudok használni.”

Sz. P. B.

Jelentkezz most, és változtass a túlterheltség állapotán! 

Érdeklődöm a "Túlterhelt vezető" program kapcsán!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Marketingiskola