logo
  • 0
    1. Jelenleg üres a kosarad.
notfound

Posztratétel program

  • iránymutatás
  • beosztott képzés
  • sikeresség
  • teljesítménynövekedés
  • elköteleződés megteremtése

Hogyan tegyünk posztra egy új munkatársat, és érjük el, hogy termeljen?


Az teljesen természetes, hogy munkatársat azért veszünk fel, hogy eredményesen elvégezze a munkát, az viszont nem magától érthetődő, hogy két lehetőség van a munkatárs termelővé válásához:

1. „Menet közben betanul”.
2. Posztra helyezzük.

Az aki a fenti 1.-es pontot választja, kivárja azt a pár hónapot, amíg a munkatárs valahogy összeszedegeti a munkavégzéshez szükséges információkat (és a butaságokat is).
Az aki a 2-es opció mellett teszi le a voksot, gyakorlatilag semmiperc alatt eléri, hogy már az első hónapban a munkatárs „kidolgozza az árát”.

A „Hogyan tegyünk posztra egy új munkatársat és érjük el, hogy termeljen?” mini programot első lépésként mindig a vezetőnek javasoljuk, mert VALÓJÁBAN őt sem tette soha senki posztra.
Megtanulta, összeszedte, kitapasztalta, hogy kb., mit kell tegyen.

A programmal járó ellenőrzőlista alapján bárkit meg lehet tanítani a saját feladatkörének elvégzésére. Az a munkatárs, akit a lista alapján helyeznek posztra, száz százalékig stabilnak érzi magát a munkájában és messzemenően gyorsabban válik valóban hasznos taggá a cég számára, mintha tudatosság nélkül próbálnánk elindítani.

A lépésekből álló ellenőrzőlista külön-külön átvilágítja, majd gyakorlatba ülteti azokat a létfontosságú akciókat, amelyek meg kell tenni és mindez csupán négy konzultációt foglal magába (az esetek 95%-ban).
A konzultáns, egy órára tervezett (akár online) találkozókon és a házi feladatok elvégzésével vezet végig a lista lépésein.

Rengeteg időt és energiát takarítasz meg, amikor a vaktában lövöldözés helyett az ellenőrzőlistát használod, tehát dönts jól, hiszen nem olyan időket élünk, amikor pénz, idő pazarlást engedhetünk meg magunknak.

 

Ügyfeleink mondták:

 

  • Olyan dolgokról is beszéltünk, amit az ember magától tud, és úgy csinálja, ahogy kellene, ha nem is tudatosan, viszont így szert tettem arra a tudásra, amelyet ha követünk pontról pontra, lépésről lépésre, akkor az új munkatársunk eredményessége szinte biztos. Köszönöm szépen a sok hasznos információt!”

Lőrincz Ádám, Magic Hargita Resort

 

  • „Mit tanultam ebből az ellenőrző listából? Azt, hogy milyen feladatok kellenének. Miért jó, ha van egy ilyen lépéssorozat, és be van tartva? Könnyebben és gyorsabban el tudja kezdeni a munkát az alkalmazott. Miben ad segítséget ez a lista? Nem kell gondolkodjak a lépéseken.”

Mihály Levente, Levtech Service & Production

Jelentkezz most! 

Érdeklődöm a "Posztratétel" program kapcsán!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Marketingiskola