logo
  • 0
    1. Your Cart is Empty
notfound

A sörösláda

𝗡𝗲𝗺 𝗰𝘀𝗮𝗸 𝗲𝗴𝘆 𝘃𝗮́𝗹𝗹𝗮𝗹𝗸𝗼𝘇𝗼́ 𝘃𝗮𝗴𝘆.

🎙️ Valaki vagy, aki felállt valamikor egy gyárilag piros, ma már egérszaros sörösládára, meglóbálta a pástétommaradékos barna nyelű kicsi fejszéjét és azt mondta: „Gyertek velem!”

Azt mondtad, hogy „Te ezt és ezt fogod csinálni!”, „Te azt csinálod!”, „Ti meg menjetek és hozzátok ide amazt!”. 

🍺 𝐅𝐞𝐥𝐚́𝐥𝐭𝐚́𝐥 𝐚 𝐠𝐲𝐚́𝐫𝐢𝐥𝐚𝐠 𝐩𝐢𝐫𝐨𝐬, 𝐦𝐚 𝐦𝐚́𝐫 𝐞𝐠𝐞́𝐫𝐬𝐳𝐚𝐫𝐨𝐬 𝐬𝐨̈𝐫𝐨̈𝐬𝐥𝐚́𝐝𝐚́𝐫𝐚 𝐞́𝐬 𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫𝐞𝐤 𝐟𝐢𝐠𝐲𝐞𝐥𝐦𝐞́𝐭 𝐞́𝐬 𝐜𝐬𝐞𝐥𝐞𝐤𝐞𝐝𝐞𝐭𝐞𝐢𝐭 𝐤𝐞𝐳𝐝𝐭𝐞𝐝 𝐢𝐫𝐚́𝐧𝐲𝐢́𝐭𝐚𝐧𝐢.

Abban nem voltál biztos, hogy tudod mit kell csinálni, de a szándékaidat illetően nem voltak kétségeid.

A múlt heti hír:

„II. Erzsébet királynő tiszteletére, és annak érdekében, hogy a 🍔 McDonald’s-ban dolgozók is leróhassák tiszteletüket, éttermeink az Egyesült Királyságban szeptember 19.-én, hétfőn délután 5:00 óráig zárva tartanak.”

Több, mint 1300 étteremről (!?) beszélünk.

A „mocskoskapitalista”, „köcsög kizsákmányoló”, „embereket mérgező”, „elvisziaprofitot”, „ésegyébkéntiskapjabe” azt mondja:

– pár millió fontot a piacon hagyunk, hogy több mint 1300 egységünk munkatársa leróhassa tiszteletét.

Szinte hallom:

👺 – nem kell félteni őket, mert nem fognak csődbe menni egy napnyi bevételkieséstől

– semmi igazi gyász vagy tisztelet nincs ezekben a „mocskosamerikaiakban”! Csak PR-ból csinálják!

– rabszolgákat csinálnak belőlünk és még köszönjük is meg nekik azt az egy szerencsétlen napot?!

Még az is lehet, hogy tökéletesen igazuk van a károgóknak, de pont NEM ez a lényeg. 🎲

A McDonald’s is ott állt valamikor a gyárilag piros, ma már egérszaros sörösládán és amit mondott azt megcsinálták az emberek. Ma, amit mond, arról ír a sajtó.

𝐓𝐞𝐫𝐦𝐞́𝐬𝐳𝐞𝐭𝐞𝐬𝐞𝐧 𝐦𝐚́𝐫 𝐧𝐞𝐦 𝐬𝐨̈𝐫𝐨̈𝐬𝐥𝐚́𝐝𝐚́𝐫𝐚 𝐚́𝐥𝐥𝐧𝐚𝐤 𝐟𝐞𝐥 𝐞́𝐬 𝐧𝐞𝐦 𝐩𝐚́𝐬𝐭𝐞́𝐭𝐨𝐦𝐦𝐚𝐫𝐚𝐝𝐞́𝐤𝐨𝐬 𝐤𝐢𝐜𝐬𝐢𝐟𝐞𝐣𝐬𝐳𝐞́𝐭 𝐥𝐨́𝐛𝐚́𝐥𝐧𝐚𝐤 𝐚 𝐦𝐨𝐧𝐝𝐚𝐧𝐢𝐯𝐚𝐥𝐨́𝐣𝐮𝐤 𝐞𝐥𝐨̋𝐭𝐭, 𝐝𝐞:

🎙️ 𝐅𝐈𝐆𝐘𝐄𝐋𝐍𝐄𝐊 𝐑𝐀́.

Az a durva/szomorú/szerencsés helyzet, hogy ha a sarki kocsma bevert fejű kocsmárosa mondja két patkány kirugódása közben, hogy „hétfőn nem nyitunk ki me’ gyászolunk”, akkor arra is figyelnek az emberek és azt is tiszteletben fogják tartani. (Max. nem lesz belőle hír a BBC-n.)

Drága barátom!

🎬 Csak azért, mert vállalkozó vagy, az emberek figyelnek rád.

𝐍𝐚𝐠𝐲𝐨𝐧 𝐧𝐞𝐦 𝐦𝐢𝐧𝐝𝐞𝐠𝐲, 𝐡𝐨𝐠𝐲 𝐩𝐚𝐫𝐚𝐬𝐳𝐭 𝐯𝐚𝐠𝐲-𝐞 𝐛𝐞𝐯𝐚́𝐬𝐚́𝐫𝐥𝐚́𝐬 𝐤𝐨̈𝐳𝐛𝐞𝐧, 𝐞𝐥𝐨̋𝐳𝐞́𝐤𝐞𝐧𝐲 𝐯𝐚𝐠𝐲-𝐞 𝐚 𝐟𝐨𝐫𝐠𝐚𝐥𝐨𝐦𝐛𝐚𝐧, 𝐮̈𝐯𝐨̈𝐥𝐭𝐨̈𝐳𝐞́𝐬𝐬𝐞𝐥 𝐚𝐤𝐚𝐫𝐨𝐝-𝐞 𝐞𝐥𝐞́𝐫𝐧𝐢 𝐚𝐳 𝐢𝐠𝐚𝐳𝐚𝐝𝐚𝐭.

Mivel pár napja, vagy éppen pár éve felálltál egy sörösládára és meglóbálva a pástétomos kicsifejszédet, irányítani, dolgozni kezdtél ügyféllel, beszállítóval, bankkal, könyvelővel, uzsorással, gyorsfutárral, sok FIGYELEM van rajtad.  Ha majd annyi figyelem lesz rajtad, amennyi a McDonald’s-on, a bevételed is egyenértékű lesz velük, de már ma is sokkal több figyelem van rajtad, mint egy rendes kőművesen a sarki kiskocsmában.

Dicséretes, hogy a portékáddal valami jót akarsz elérni és ennek érdekében egy kis szervezetet is összeraksz, de az IGAZI HATÁSOD, akarod vagy sem, sokkal nagyobb körben érvényesül.

🗝️ #𝐌𝐢𝐥𝐞𝐧𝐧𝐞𝐡𝐚𝐞𝐳𝐞𝐧𝐚𝐡𝐞́𝐭𝐞𝐧 𝐞́𝐥𝐧𝐞́𝐥 𝐞𝐳𝐳𝐞𝐥 𝐚 𝐭𝐮𝐝𝐚𝐭𝐭𝐚𝐥 𝐞́𝐬 élnél és nem visszaélnél a hatalmaddal? 

 #Figyelnekrád #élj és #Nevisszaélj

Iratkozz fel a hírlevelünkre és AJÁNDÉKBAN részesülsz!

Marketingiskola