em
logo
  • 0
    1. Jelenleg üres a kosarad.
notfound

Adósság, és ember is van

Emberünk, közvetlenül a világunkat átrendező 👑-ás okosság előtt vett fel pár tízezer euró kölcsönt, hogy fejlessze a vállalkozását.

A 👑-ás okosság „kezelésére” kitalált marhaságok miatt, hónapokon keresztül nem volt bevétele és a kölcsön pénzt nem a vállalkozása fejlesztésére költötte, hanem a munkatársait fizette és fizette és fizette. Mindaddig, amíg el nem fogyott a pénz… 💰

 

#milennehaezenahéten 👇

 

Hol tartunk ma?

 

𝘼𝙙𝙤́𝙨𝙨𝙖́𝙜 𝙫𝙖𝙣.

𝙁𝙚𝙟𝙡𝙚𝙨𝙯𝙩𝙚́𝙨 𝙣𝙞𝙣𝙘𝙨.

𝘿𝙚…

…𝙢𝙚𝙜𝙫𝙖𝙣𝙣𝙖𝙠 𝙖𝙯 𝙚𝙢𝙗𝙚𝙧𝙚𝙠.

 

✋ Megvannak azok az emberek, akik dolgozni akarnak és, akik tudják, hogy mekkora áldozatot vállalt be a munkaadójuk.

Megvannak azok az emberek, akikre lehet számítani és akikkel váll-vállvetve lehet teremteni valami értékeset mások számára.

 

💢 Jegyezzük meg!

Egy válság legrosszabb következménye nem az, hogy csökken a forgalom, a profit.

A legrosszabb következmény az, ha egy HELYTELEN stratégia eredményeként, csökken a válság utáni értékteremtő kapacitásunk. 

A legrosszabb az, ha túléljük, de utána képtelenek vagyunk rendesen haladni, mert a „válságra” hivatkozva átvertük a beszállítóinkat, munkatársainkat, állambácsit.

 

A fent említett cég vezetője teljesen szembement a profitorientált értékrenddel és azokért vállalt felelősséget, akikkel és akikért érdemes élni, működni.

Hogy ezzel a döntésével akár 2-3 évre lefékezte a vállalkozása fejlesztési lehetőségét?

Lehet.

Ne felejtsük el, hogy a mai világban pénzt sokkal könnyebben kapunk, mint becsületet és embert. A kettőt együtt még nehezebb.

 

UI: Amikor ba…tod a vállalkozókat, hogy mennyi fizetést adnak és bezzeg osztriában, akkor jusson eszedbe ez a történet. A retek hangos és soknak tűnik. 

A tisztesség meg végzi a dolgát.

#jegyezdmeg #fizu #vállaljfelelősséget #milennehaezenahéten

Iratkozz fel a hírlevelünkre és AJÁNDÉKBAN részesülsz!

Marketingiskola