logo
  • 0
    1. Your Cart is Empty
notfound

Erdély népe (és az) Avatar

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy filmrendező, forgatókönyvíró – James Cameron – aki le akarta győzni a sok lábfejű sárkányt. 🐉

A sárkány egyik lábfejét levágta a Titanic című filmjével, a másikat az Avatar első részével, de komoly sebeket ejtett rajta a Terminator 2.-vel is.

Erdély népei számára igencsak ismerős volt James Cameron hadakozása a sok lábfejű sárkány ellen, hiszen ezen népek és főleg vállalkozói is keményen harcoltak a megszokott, a bejáratott, a biztonságos stb. ellen.

Erdély népei és főleg vállalkozói számára sem volt kielégítő a „majdnem jó”, „egész jó”, „jóvanazúgy”…. ők is a tökéletesre gyúrtak.

Aztán egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy olyan film, amelyből már kettő lett: Avatar: A víz útja. 

🤫 Emellett, volt még egy hatalmas hasonlóság James Cameron és erdély népei (főleg vállalkozói) között. 

Ahogyan James Cameron képes volt tizenévekig dolgozni egy film elkészítésén (Avatar: A víz útja), hogy a piacra helyezés után elképesztő bevételeket kreálhasson, a erdély népei és főleg vállalkozói sem a gyors sikerben, hanem a sikernek alaposan megágyazott munkában hittek.

Itt a vége, fuss és nézd meg az Avatart.

Döbbenet. 👏 

💯 #milennehaezenahéten kicsit beCameronulnánk és elkezdenénk VALÓBAN olyan nézőpontból befektetni a munkánkat, figyelmünket, pénzünket, hogy az tizenév múlva legyen elképesztő hatással, eredménnyel és következménnyel és ne holnap hozzon még valami aprót? 

#beCameron #neaprót #tizenévmúlva

Iratkozz fel a hírlevelünkre és AJÁNDÉKBAN részesülsz!

Marketingiskola