logo
  • 0
    1. Jelenleg üres a kosarad.
notfound
Aug 13 2022

„Látva a világ történéseit – infláció, szállítási láncok problémái, munkaerőpiaci válság, háború stb. – 1 és 10 között, szerinted mennyire vannak veszélyben a hozzád hasonló vállalkozások?”

Az elmúlt időszakban készített felmérésünk ezen kérdésére, a vállalkozók 71%-a 6 és 9 közötti válaszokat adott. Magyarán: a vállalkozók elsöprő többsége, pontosan látja, hogy a jelenlegi gazdasági helyzet igencsak könnyen veszélyessé is válhat sokak számára.
Nem kérdés, hogy mindannyian tapasztaljuk már a jelenlegi gazdasági környezet nem éppen felhajtóerővel bíró következményeit.
2004 óta kisvállalkozókkal dolgozunk, így volt „szerencsénk” már a 2008-as válságot és annak helyes és helytelen kezelését is látni a kisvállalkozó szemszögéből. A használt menedzsment technológia és az elmúlt 16 évnyi tapasztalat alapján, bátran állíthatjuk, hogy egy egészen jó listánk van azokról a helyes- és a reflexszerűen helytelen lépésekről, amelyeket vállalkozóként válság idején elkövethetünk
15 pontban foglaljuk össze, hogy hol vannak egyértelmű bukás lehetőségek és merre kellene gondolkodni, hogy a jelenlegi gazdasági körülmények igazi dobbantót jelenthessenek számodra?

Marketingiskola