logo
  • 0
    1. Jelenleg üres a kosarad.
notfound
Jul 27 2023

Elkészült egy 26 pontos checklist, amelynek az egyes pontjait vagy te válaszolod meg, vagy a Chat GPT-vel megválaszoltatod, de soha többé nem lesz probléma az ügyfélszerzés! – regisztrálj most és egy ajándék tananyagot is kapsz. 

26 kérdés, ami garantáltan kezeli az új ügyfélszerzéssel kapcsolatos problémák 98%-át! Hidd el, kell ez a 26 kérdés és természetesen a válaszok is, mint az oxigén. 

A legfrissebb felmérésünk alapján 2023 egyik leggörcsösebb problémája: az új ügyfél szerzése. Igen, kell neked az az új ügyfél. De hogyan? A kérés meghallgattatik és egy webinárium keretein belül kerül megoldásra. 

Jegyezd fel a naptáradba: 2023. július 27 – 19 óra – a webinárium ingyenes, de regisztrációhoz kötött

Garantáltan kapsz minimum 5 olyan eszközt, amire eddig nem gondoltál, ami fölött a napi rohanásban elsíklott a figyelem. 

És nem… egyik sem úgy kezdődik, hogy vegyél elő 10 ezer eurót reklámra.

Teljesen érthető, hogy amikor benne vagy az élet zűrzavarában, akkor nem mindig könnyű kizoommolni, hogy mi a probléma. Használd ki a nyarat és készíts elő mindent, hogy az év második feléből valóban mindent is kihozz.

Élj a lehetőséggel és oldd meg 2023 egyik legnagyobb problémáját!

Nem lesz rövid.

Nem lesz diplomatikusan megfogalmazva.

Nincs sült galamb. Dolgozni kell, csak ésszel.

 

Ne halaszd tovább, tudd meg most, hogy mire van szükséged és oldd meg az ügyfélszerzés problémájának 98%-át! Regisztrálj most az ingyenes webináriumunkra!

 

JÚLIUS 27, CSÜTÖRTÖK, 19 ÓRA

Marketingiskola