logo
  • 0
    1. Jelenleg üres a kosarad.
notfound

Fogas kérdés: mit veszít, ha nem veled dolgozik?

Te, mint vállalkozó, meg tudod-e fogalmazni a potenciális ügyfeleidnek, hogy mit veszítenek, ha nem veled dolgoznak? Nézzük egy kicsit más irányból: magadnak meg tudod fogalmazni azt, hogy miért dolgozzanak veled a potenciális ügyfeleid? 

Ha magadnak sem tudod megfogalmazni, akkor az ügyfeleknek hogyan tudnád? 

Mondok egy szemléltető példát neked:

18 éve vagyunk pályán, így vannak olyan érdeklődőink, akik szerint drágán dolgozunk… Mna, nem megfizethetetlen, csak drága.

De, mivel eljutottak arra a szintre, hogy a mai világ tempójában, szükség van külső szakértőre, elmennek és keresnek valakit, aki számukra megfizethetőbb.

Így történik az, hogy körülbelül 2 év múlva visszajönnek és elmondják, hogy nem haladtak… Nem arra költötték a pénzt, amire kellett volna. Nem arra a problémára, ami ténylegesen probléma, nem oda tették a csontot ahova kellett volna és még sorolhatnám. 

De mi ebből a tanulság? Nem, nem az a drága, amit valami bóvli megvásárlásra szánunk. Akkor meg mi a drága? Teljesen egyértelmű: az az idő drága, amit a bóvli kóstolgatására szántunk. 

Amikor visszajönnek, mindig azt szoktam kérdezni: 

– Melyik költségesebb? Az, hogy 2 évig alig haladtál, nem léptél a következő szintre, vagy az a pár ezer euró, amit értelmesen is elöklthettél volna?

Szerinted? Melyik a költségesebb? Na, és mit veszített, hogy nem velünk dolgozott? 

#azidőpénz #nekostólgasshanemegyél

Iratkozz fel a hírlevelünkre és AJÁNDÉKBAN részesülsz!

Marketingiskola