logo
  • 0
    1. Jelenleg üres a kosarad.
notfound

Gyergyói olcsó

Jujj, nem is meséltem. 😬 

Két hete, az Arbor Vállalkozók Szövetsége meghívására (köszi Barabás Csaba) Gyergyószentmiklóson tartottunk egy rövid előadást.

Előtte, a Gyergyóditrói Magor csárdában ettem egy olyan csülköt 😋, hogy azóta valóban vegetáriánusnak tekintek mindenkit aki csirkét eszik, de az e heti #milennehaezenahéten nem erről szól.

Még nem volt egy órája, hogy leparkoltunk a Lázár Panzió parkolójában, de már két gyergyói vállalkozó mesélt 1-1 storyt, amely szerint az ügyfelek nem az olcsóbbat választják:

💭 az egyik azt mesélte, hogy az emberek drágábban veszik meg az Emag-tól, pontosan azokat az elektronikai kütyüket amelyek az ő boltjában is megvásárolhatóak.

💭 a másik elmesélte, hogy a helyi „kolbászgyár” termékét az emberek drágábban veszik meg a Kaufland-ban, ahelyett, hogy a „kolbászgyár” saját boltjában vennék meg olcsóbban.

𝗞𝗲́𝗿𝗹𝗲𝗸-𝗸𝗲́𝗿𝗹𝗲𝗸-𝗸𝗲́𝗿𝗹𝗲𝗸-𝗸𝗲́𝗿𝗹𝗲𝗸-𝗸𝗲́𝗿𝗹𝗲𝗸-𝗸𝗲́𝗿𝗹𝗲𝗸-𝗸𝗲́𝗿𝗹𝗲𝗸… 𝘁𝘂𝗱𝗼𝗺, 𝗵𝗼𝗴𝘆 𝘁𝗲 𝗻𝗲𝗺 𝗴𝗼𝗻𝗱𝗼𝗹𝗼𝗱, 𝗵𝗼𝗴𝘆 𝗮𝘇 𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿𝗲𝗸𝗻𝗲𝗸 𝗮 𝗹𝗲𝗴𝗼𝗹𝗰𝘀𝗼́𝗯𝗯 𝗸𝗲𝗹𝗹, 𝗺𝗲𝗿𝘁 𝗺𝗮́𝗿 𝗲𝗻𝗻𝗲́𝗹 𝘁𝘂𝗱𝗮𝘁𝗼𝘀𝗮𝗯𝗯 𝘃𝗮𝗴𝘆, 𝗱𝗲:

– 👉 ha esetleg van olyan vállalkozó a környékeden, aki még mindig ezt szajkózza, akkor javasold neki, hogy forduljon egyet Gyergyószentmiklóson és álljon szóba ott az igencsak talpraesett vállalkozókkal. 

Értsük meg!

𝗦𝗲𝗻𝗸𝗶𝗻𝗲𝗸 𝘀𝗲𝗺 𝘃𝗲́𝗴𝘁𝗲𝗹𝗲𝗻 𝗮 𝘇𝘀𝗲𝗯𝗲, 𝗱𝗲 𝗮𝘇 𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿𝗲𝗸 𝗡𝗘𝗠 𝗮 𝗹𝗲𝗴𝗼𝗹𝗰𝘀𝗼́𝗯𝗯𝗮𝘁 𝗮𝗸𝗮𝗿𝗷𝗮́𝗸.

Van aki olcsót akar és ő lehet nagyon hangos – pl. „A feléből mennyit lehet alkudni?”, de emberek többsége NEM a legolcsóbbat akarja.

A lehetőségeid függvényében, neked is egy sávod van, amit pl. nyaralásra, autóra vagy éppen TV-re költhető pénzként tudsz elképzelni.  

Van akinek a nyaralás pár ezer lejnél és van akinél pár ezer eurónál kezdődik. Van aki hajlandó 50-70 ezer lejt költeni autóra, és van aki ugyanennyit csak euróban. 

Az összes ügyfeled zsebének vannak korlátai és az összes ügyfeled azt akarja megvásárolni magának, amelyről úgy gondolja, hogy számára a legmegfelelőbb.

📌📌 Ehhez az érzéshez juttasd hozzá és amíg Gyergyószentmiklóson is tudják, hogy az emberek nem az olcsót veszik, addig te sem próbálj olcsóbb lenni.

#milennehaezenahéten #olyancsülök #értsdmeg

Iratkozz fel a hírlevelünkre és AJÁNDÉKBAN részesülsz!

Marketingiskola