logo
  • 0
    1. Jelenleg üres a kosarad.
notfound

Havasi élmények – Legyél profi!

🎹 Teljesen letaglózott a fehér hajú zongorista pasas… 🙄

Sprintereket megszégyenítő start pozícióban, teljesen, totálisan lehengerelt és extázisba juttatta a jelen lévő mázlistákat.

Döbbenetsorozat…

𝗛𝗮 𝘃𝗮𝗹𝗮𝗸𝗶 𝗲𝗱𝗱𝗶𝗴 𝗻𝗲𝗺 𝗲́𝗿𝘁𝗲𝘁𝘁𝗲 𝘃𝗼𝗹𝗻𝗮 𝗮 „𝗹𝗲́𝗹𝗲𝗴𝘇𝗲𝘁 𝗲𝗹𝗮́𝗹𝗹𝗶́𝘁𝗼́” 𝗳𝗼𝗴𝗮𝗹𝗺𝗮́𝘁, 𝗮𝗸𝗸𝗼𝗿 𝗺𝗼𝘀𝘁 𝗺𝗲𝗴𝗸𝗮𝗽𝘁𝗮. 𝗧𝗼̈𝗯𝗯𝘀𝘇𝗼̈𝗿 𝗶𝘀. Mindannyiunkat 🤧 megszipogtatott, elvette, leállította, kivasalta, újra indította majd visszaadta szíveket, letaglózott, majd elképesztő magasságokba emelt fel és összességében a szellemi létnek olyan húrjait pengette, amelyet egyszerűen képtelenség szavakba önteni. 🧠

Csak annyi történt, hogy végtagjai segítségével késztetett rezgésre egy-, a soktíz húrból jól kiválasztott kombinációt, ez pedig a mikrofon-hangfal-levegő-néző füle láncon egy hasonszőrű rezgést kreált 10 000 x 2 dobhártyában.

🤷‍♂️ A materialista megközelítés szerint csupán ennyi történt.

📡 A valóságban meg az ember megtapasztalta (még ha nem is értette), hogy ez a humanoid horda, hogy a túróba juthatott a tápláléklánc jelenlegi szintjére és miért van meg minden esély rá, hogy miután ez a tévútra került civilizáció a buta pofájára esik, valami szebbet, valami jobbat, valami emberibbet, szellemibbet építsen a megmaradt romjaiból. 

Na. 🙌

Kb. eddig olvasva már elveszítettük az olvasók 90%-át és valóban csak az értelmes emberekkel kell kommunikálnom:

🎶 Havasi Balázs lenyűgöző koncertjén voltunk Kolozsváron, aki a professzionalizmusnak egy olyan szintjét mutatta meg néhány rendes vacsora áráért, amit mindenkinek érdemes lenne megtapasztalnia.

Én megtapasztalthoz hasonlót várnék el a vállalkozóktól: 👇

🎬 𝗔́𝗹𝗹𝗷𝗮𝗻𝗮𝗸 𝗮 𝘀𝘇𝗶́𝗻𝗽𝗮𝗱𝗿𝗮 𝗲́𝘀 𝗮𝘇 𝗮𝗹𝗮́𝘇𝗮𝘁, 𝗮 𝗽𝗿𝗼𝗳𝗲𝘀𝘀𝘇𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹𝗶𝘇𝗺𝘂𝘀 𝘁𝗲𝗿𝗲́𝗻 𝗺𝘂𝘁𝗮𝘀𝘀𝗮𝗻𝗮𝗸 𝘃𝗮𝗹𝗮𝗺𝗶 𝗼𝗹𝘆𝗮𝘁, 𝗮𝗺𝗶 𝘁𝗲𝗿𝗲𝗺𝘁𝗶, 𝗳𝗲𝗻𝗻𝘁𝗮𝗿𝘁𝗷𝗮 𝗮 𝗿𝗲𝗺𝗲́𝗻𝘆𝘁, 𝗮𝗺𝗶 𝗺𝘂𝘁𝗮𝘁𝗷𝗮 𝗮𝘇 𝘂𝘁𝗮𝘁, 𝗵𝗼𝗴𝘆 𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿𝗶 𝗹𝗲́𝗻𝘆𝗸𝗲́𝗻𝘁 𝗺𝗲𝘀𝘀𝘇𝗲𝗺𝗲𝗻𝗼̋𝗲𝗻 𝘁𝗼̈𝗯𝗯𝗿𝗲 𝘃𝗮𝗴𝘆𝘂𝗻𝗸 𝗵𝗶𝘃𝗮𝘁𝗼𝘁𝘁𝗮𝗸 𝗮 𝗷𝗲𝗹𝗲𝗻𝗹𝗲𝗴 𝗺𝗲𝗴𝘁𝗮𝗽𝗮𝘀𝘇𝘁𝗮𝗹𝘁 𝘀𝘇𝗶𝗻𝘁𝗻𝗲́𝗹. Álljon színpadra a vállalkozó és mutassa meg, hogy kényelmes rendet és igazi prosperálást tud teremteni, természetesen mosolygó izzadság cseppekért cserébe.

🥁 Álljon színpadra és mutassa meg, hogy előbb a kerítésén belül, majd azon kívül is kreálja, terjeszti, követeli, ösztönzi a józan ész, az igényesség, az esztétika összes megnyilvánulását.

📣 Álljon a színpadra a vállalkozó és mutassa meg, amit Havasi is elmondott és megmutatott:

✅ 𝗯𝗮́𝗿𝗺𝗶 𝗸𝗲́𝗽𝗲𝘀 𝗶𝗻𝘀𝗽𝗶𝗿𝗮́𝗹𝗻𝗶

✅ 𝗮𝘇𝘁, 𝗵𝗼𝗴𝘆 𝗽𝗿𝗼𝗳𝗶 𝘃𝗮𝗴𝘆, 𝗱𝗲𝗺𝗼𝗻𝘀𝘁𝗿𝗮́𝗹𝗻𝗶 𝗹𝗲𝗵𝗲𝘁 𝗲́𝘀 𝗸𝗲𝗹𝗹

✅ 𝗹𝗲𝗵𝗲𝘁 𝗲́𝘀 𝗲́𝗿𝗱𝗲𝗺𝗲𝘀 𝗲́𝘃𝗲𝗸𝗲𝘁 𝗳𝗲𝗸𝘁𝗲𝘁𝗻𝗶, 𝗵𝗼𝗴𝘆 𝗺𝗮𝗿𝗮𝗱𝗮𝗻𝗱𝗼́𝘁 𝗮𝗹𝗸𝗼𝘁𝗵𝗮𝘀𝘀𝘂𝗻𝗸 𝗲𝗴𝘆 𝗳𝗲𝗹𝘂̈𝗹𝗲𝘁𝗲𝘀 𝘃𝗶𝗹𝗮́𝗴𝗯𝗮𝗻.

Legyen ez egy levágott haj, egy megsütött kenyér, vagy egy munkahelyhez juttatott kamion sofőr. Ez az érték lenne Havasi nyers zongorajátéka.

Ezt a „nyers értéket” Havasi beleteszi egy olyan csomagba, AMI eléri azt a hatást, amit Ő akar. 🎁

Azt nem tudom, hogy TE mit akarsz…

♾️ 𝗔𝗯𝗯𝗮𝗻 𝘃𝗶𝘀𝘇𝗼𝗻𝘁 𝗯𝗶𝘇𝘁𝗼𝘀 𝘃𝗮𝗴𝘆𝗼𝗸, 𝗵𝗼𝗴𝘆 𝗻𝗲𝗺 𝗮𝘇 𝗮́𝗹𝘁𝗮𝗹𝗮𝗱 𝗲𝗹𝗼̋𝗮́𝗹𝗹𝗶́𝘁𝗼𝘁𝘁 𝗲́𝗿𝘁𝗲́𝗸𝗸𝗲𝗹 𝗳𝗼𝗴𝗼𝗱 𝗮𝘇𝘁 𝗲𝗹𝗲́𝗿𝗻𝗶, 𝗵𝗮𝗻𝗲𝗺 𝗔 𝗰𝘀𝗼𝗺𝗮𝗴𝗴𝗮𝗹, 𝗔𝗠𝗜 𝗺𝗲𝗴𝗸𝗿𝗲𝗮́𝗹𝗷𝗮 𝗮𝘇𝘁 𝗮 𝗵𝗮𝘁𝗮́𝘀𝘁, 𝗮𝗺𝗶𝘁 𝗧𝗘 𝗮𝗸𝗮𝗿𝘀𝘇. 🎵

#milennehaezenahéten #legyélBalázs #Havasi #legyélProfi #legyélEmber #lépjszintet

Iratkozz fel a hírlevelünkre és AJÁNDÉKBAN részesülsz!

Marketingiskola