logo
  • 0
    1. Jelenleg üres a kosarad.
notfound

Káoszka, kupika és penészke kalandjai

🤫 Káoszka, kupika és penészke kalandjai a forrósodó vízben hűsölő vállalkozóval.

Vannak dolgok, amelyek léteznek, mi hoztuk létre és saját magunk számára, mégis láthatatlanná válnak.

Ez az a helyzet, amikor egy fél centi zakuszka 🌶️ kerül a falra és – bár ott a nyoma – pár hónap múlva már nem látjuk. Ez a helyzet, amikor csak egy alig látható sérülés jelenik  meg az autód ajtaján és egy idő után valahogy az autó „részévé” válik.

De ez a helyzet a bunkóságunkra reagáló szomszéddal is. Első alkalommal észrevesszük a megrökönyödését, de amikor már 5-8 éve ugyanazt a savanyú 🥒 pofát látjuk, akkor már „nem is tudunk róla”, hogy ez lehetne másként. „Ő már csak ilyen.”

Egy kis káosz a pénzügyeink kapcsán… Vajon lehetne másként? 

Az első zűrzavaros pillanatban még kényelmetlenül éreztük magunkat, amiért nem látjuk át a pénzügyeket, de pár év múlva ez teljesen természetes, csak több a nulla.

Káoszka, kupika és penészke úgy belesimul az életünkbe, hogy a káosszal, a kupival és a penésszel való együttélést a lét természetes részének tekinthetjük.

🛑 1. Mi lenne ha ezen a héten rájönnénk, hogy ennek nem kellene így lennie?

2. Mi lenne, ha tudatosodna bennünk, hogy a vállalkozó autója nem kell ütött kopott legyen és főleg nem olyan retkes, hogy a 80-as években elhullajtott szotyi, lassan kivirágzik?

3. Mi lenne, ha nem egybespeedezett szalmakazal rendszerével rezonálna a pénzügyi állapotunk, hanem lenne benne egy rend? Valamilyen. Bármilyen.

4. Mi lenne, ha a munkatárs oktatás, korrigálás, munkára motiválás kapcsán azt képviselnénk, amit mi szeretnénk megkapni a hatóságoktól és nem a bőr alá ültetett mikroatombombák segítségével akarunk együttműködést elérni? 

💯 Mi lenne, ha káoszka, kupika és penészke léte nem lenne természetes a hétköznapi működésünkben?

Lépj szin-tet!

#káoszka #kupika #penészke #LÉPJSZINTET

Iratkozz fel a hírlevelünkre és AJÁNDÉKBAN részesülsz!

Marketingiskola