em
logo
  • 0
    1. Jelenleg üres a kosarad.
notfound

Kapd el a Mikulást!

Kapd el a Mikulást!

🎅🏽 Elképzellek, ahogyan pár évtizeddel ezelőtt, gyermeki kíváncsisággal, törökülésben vártad a kulcslyukon érkező Mikulást.

Kb. ezt mondogattad: 😇 „Egész évben jó voltam és mivel jó voltam, jönnie kell a Mikulásnak. Mivel a Mikulásnak nincs kulcsa, a kulcslyukon fog jönni.”

Ezt mindenki tudja, nem?

Aztán elképzellek, ahogyan pár évvel ezután, megpróbáltál rossz kislány (vagy fiú) lenni, mert pontosan tudtad, hogy az ellenkező nem a rossz kislányokat (vagy fiúkat) keresi, kedveli. 😜

Mindenki tudja ezt. Ez tény.

Persze ezt követően pár évvel, 𝘁𝗼̈𝗿𝗲𝗸𝗲𝗱𝘁𝗲́𝗹 𝗷𝗼́ 𝗸𝗶𝘀𝗹𝗮́𝗻𝘆 (𝘃𝗮𝗴𝘆 𝗳𝗶𝘂́) 𝗹𝗲𝗻𝗻𝗶, 𝗺𝗲𝗿𝘁 𝗶𝗱𝗼̋𝗸𝗼̈𝘇𝗯𝗲𝗻 𝗿𝗮́𝗷𝗼̈𝘁𝘁𝗲́𝗹, 𝗵𝗼𝗴𝘆 𝗵𝗮 𝗮𝘇 𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 𝗵𝗼𝘀𝘀𝘇𝘂́ 𝗲́𝘀 𝗲𝗴𝗲́𝘀𝘇𝘀𝗲́𝗴𝗲𝘀 𝗽𝗮́𝗿𝗸𝗮𝗽𝗰𝘀𝗼𝗹𝗮𝘁𝗼𝘁/𝗲́𝗹𝗲𝘁𝗲𝘁 𝘀𝘇𝗲𝗿𝗲𝘁𝗻𝗲, 𝗮𝗸𝗸𝗼𝗿 𝗮𝗵𝗵𝗼𝘇 𝗷𝗼́ 𝗸𝗶𝘀𝗹𝗮́𝗻𝘆 𝘃𝗮𝗴𝘆 𝗲́𝗽𝗽𝗲𝗻 𝗳𝗶𝘂́ 𝗸𝗲𝗹𝗹 𝘁𝗮́𝗿𝘀𝗻𝗮𝗸.

Egy idő után, ez volt A TÉNY.

Aztán ha összebútorozunk egy jókislánynak vagy fiúnak gondolt egyénnel, aki elkezd rosszkislányént vagy fiúként működni, találunk egy újabb tényt: minden nő qva vagy éppen minden pasit le kellene darálni. 😱

Magyarán: van egy újabb tény.

Most akkor képzeld el, hogy mennyire hatna viccesen, ha 22 évesen – a „Mikulás a kulcslyukon jön” tényre alapozva – törökülésben várnád az éves „jóságod” eredményét.

Vagy milyen életed lenne, ha a tizenévesen helyesnek gondolt „rossz kislánynak vagy fiúnak kell lennem” értékrenddel működnél évtizedek múlva is?

🤥 Vagy milyen lenne, ha azzal a mindenki által ismert és tudott „ténnyel” próbálnál összerakni egy párkapcsolatot, amely szerint „minden nő qva vagy éppen minden pasit le kellene darálni.”.

Ugye eléggé „furcsa” életed lenne?

𝗔𝘇 𝗲́𝗹𝗲𝘁𝘁𝗲𝗹 – 𝗲́𝘀 𝗮 𝘃𝗮́𝗹𝗹𝗮𝗹𝗸𝗼𝘇𝗮́𝘀𝗼𝗱 𝗮𝘇 𝗲́𝗹𝗲𝘁𝗲𝗱 𝗿𝗲́𝘀𝘇𝗲, 𝗱𝗲 𝗻𝗲𝗺 𝗮𝘇 𝗲́𝗹𝗲𝘁𝗲𝗱 – 𝗸𝗮𝗽𝗰𝘀𝗼𝗹𝗮𝘁𝗼𝘀 𝘁𝘂𝗱𝗮́𝘀𝗼𝗱𝗮𝘁 𝗲𝗴𝘆 𝗳𝗲𝗷𝗿𝗲 𝗮́𝗹𝗹𝗶́𝘁𝗼𝘁𝘁 𝗽𝗶𝗿𝗮𝗺𝗶𝘀𝗸𝗲́𝗻𝘁 𝗸𝗲𝗹𝗹 𝗲𝗹𝗸𝗲́𝗽𝘇𝗲𝗹𝗻𝗶, 𝗮𝗺𝗲𝗹𝘆 𝗻𝗲́𝗵𝗮́𝗻𝘆 𝘁𝗲́𝗻𝘆𝗲𝗻 𝗻𝘆𝘂𝗴𝘀𝘇𝗶𝗸.

Erre a néhány tényre épül a következő és a következő és a következő tudás, tapasztalat, tananyag.

Az 1 + 1-re épül a 2 és a 2 + 2-re épül a 2 x 2 és ugyanerre a 2 a négyzeten is. Ennek a láncnak a végén találod a záródó ajtódat és a Mars bolygót felfedező önjáró járművet.

𝗔𝘇 𝗲́𝗹𝗲𝘁𝘂̈𝗻𝗸 𝗼̈𝘀𝘀𝘇𝗲𝘁𝗲𝘁𝘁/𝗯𝗼𝗻𝘆𝗼𝗹𝘂𝗹𝘁 𝗿𝗲́𝘀𝘇𝗲𝗶 𝗲́𝘀 𝗲𝘀𝘇𝗸𝗼̈𝘇𝗲𝗶, 𝗺𝗶𝗻𝗱-𝗺𝗶𝗻𝗱 𝘁𝗼̈𝗸𝗲𝗴𝘆𝘀𝘇𝗲𝗿𝘂̋ 𝘁𝗲́𝗻𝘆𝗲𝗸𝗿𝗲 𝗲́𝗽𝘂̈𝗹𝗻𝗲𝗸.

És akkor ezt ismételjük el még egyszer:

𝗔𝘇 𝗲́𝗹𝗲𝘁𝘂̈𝗻𝗸 𝗼̈𝘀𝘀𝘇𝗲𝘁𝗲𝘁𝘁/𝗯𝗼𝗻𝘆𝗼𝗹𝘂𝗹𝘁 𝗿𝗲́𝘀𝘇𝗲𝗶 𝗲́𝘀 𝗲𝘀𝘇𝗸𝗼̈𝘇𝗲𝗶, 𝗺𝗶𝗻𝗱-𝗺𝗶𝗻𝗱 𝘁𝗼̈𝗸𝗲𝗴𝘆𝘀𝘇𝗲𝗿𝘂̋ 𝘁𝗲́𝗻𝘆𝗲𝗸𝗿𝗲 𝗲́𝗽𝘂̈𝗹𝗻𝗲𝗸.

A gond az, hogy akinek az a ténye, hogy a pocakos Mikulás a kulcslyukon érkezik, eléggé nehéz elmagyarázni a testek tehetetlenségével kapcsolatos törvényszerűségeket.

Ő „pontosan tudja”, hogy a kulcslyukon egy emberi test át tud bújni és ne magyarázz, hogy pl. nem lehet vásárolni egy összecsukható zongorát.

👀 𝗧𝗲𝘁𝗼𝘃𝗮́𝗹𝘁𝗮𝘀𝗱 𝗮 𝗿𝗲𝘁𝗶𝗻𝗮́𝗱𝗯𝗮:

– 𝗮 𝗸𝗼𝗿𝗮́𝗯𝗯𝗮𝗻 𝗵𝗲𝗹𝘆𝗲𝘀𝗻𝗲𝗸 𝗲𝗹𝗳𝗼𝗴𝗮𝗱𝗼𝘁𝘁 𝘁𝗲́𝗻𝘆𝗲𝗸, 𝘁𝗲𝗹𝗷𝗲𝘀𝗲𝗻 𝗲𝗹𝘇𝗮́𝗿𝗻𝗮𝗸 𝗮 𝗷𝗲𝗹𝗲𝗻 𝗛𝗘𝗟𝗬𝗘𝗦 𝗲́𝗿𝘇𝗲́𝗸𝗲𝗹𝗲́𝘀𝗲́𝘁𝗼̋𝗹.

Ha pontosan tudom, hogy minden nő qva, akkor – bár ott van egy csodálatos nő az orrom előtt – úgy viselkedek vele, ahogy egy qvával kell. A „tényem” miatt, nem látom azt, ami az orrom előtti valóság.

👉 Ha pontosan tudom, hogy minden munkatárs csak lopni akar, akkor ennek a ténynek megfelelően működtetem a vállalkozásomat és amellett, hogy mindenkinek az alsójába is kamerát teszek, nem a vállalkozásom vezetésével vagyok elfoglalva, hanem a vállalkozásom tolvaj munkatársaktól való megvédésével.

👉 Ja… és még eredmény is lesz, mert senki nem fog semmit lopni.

(Az már egy másik kérdés, hogy azért nem lopnak, mert erre figyelek vagy egyébként sem lopnának, csak ez sosem fog kiderülni, mert én „tudom”, hogy az én figyelmem nélkül lopnának.)

💣 Az igencsak szomorú hír a következő:

– amíg valaki a teljesen hamis „ténnyel” gondolkodik, addig nem lehet hatni rá, mert az álláspontját tényekkel tudja alátámasztani. (Ismétlem: az is tény lehet valaki számára, hogy a Mikulás a kulcslyukon jön, de az is, hogy a vállalkozását egy jó weboldallal lehet kiszedni a gödörből.)

Magyarán:

– 𝗮𝘇 𝗲𝗴𝗲́𝘀𝘇 𝗲́𝗹𝗲𝘁𝗲𝗱𝗲𝘁 𝗹𝗲 𝘁𝘂𝗱𝗼𝗱 𝗲́𝗹𝗻𝗶, 𝘁𝗲𝗹𝗷𝗲𝘀𝗲𝗻 𝗵𝗮𝗺𝗶𝘀, 𝗱𝗲 𝗺𝗲́𝗴𝗶𝘀 „𝘁𝗲́𝗻𝘆𝗸𝗲́𝗻𝘁” 𝗸𝗲𝘇𝗲𝗹𝘁 𝗺𝗮𝗿𝗵𝗮𝘀𝗮́𝗴𝗼𝗸𝗸𝗮𝗹 𝗴𝗼𝗻𝗱𝗼𝗹𝗸𝗼𝗱𝘃𝗮. Pl. a markertingre költött pénz 50%-a az ablakon kidobott pénz.

Mi lenne, ha ezen a héten félretennénk az EGÓNKAT, a büszkeségünket és olyan emberekkel vennénk körbe magunkat, aki MER/TUD őszinte lenni veled és segít neked rájönni, hogy esetenként tényeknek álcázott, csodálatos marhaságokkal gondolkozol⁉️

Pl. 𝗜𝘁𝘁 𝗶𝗹𝘆𝗲𝗻 𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿𝗲𝗸 𝘃𝗮𝗻𝗻𝗮𝗸: https://www.facebook.com/groups/veletlenszerusegnelkulivallalkozok

#milennehaezenahéten #kulcslyukasMikulás #atényed #marhaságislehet

Iratkozz fel a hírlevelünkre és AJÁNDÉKBAN részesülsz!

Marketingiskola