logo
  • 0
    1. Your Cart is Empty
notfound

Legyél Kolumbusz

A szemednek hiszel vagy a tömegnek ⁉️

Szombaton kincskeresőztünk. 🗺️

Többtíz csapat bringára huppan, kap 1-1 térképet a kezébe, majd templomokban, szamárfarmon keresi a kódokat, szelíd gesztenyefa árnyékában próbálja kibogozni, hogy az útmutatásokat tartalmazó vers az mit is akar mondani és miközben két kézzel tuszkolja le a zsíros kenyeret, gyógynövények nevét és gyógyvizek alkotóelemét betűzi a megadott keresztrejtvénybe és még 20 km tekerés után is azon agyal, hogy a „három ízesített sajtos” megállónál, milyen volt a köménymagos előtti?

🚴  Imádtuk minden percét! Nagggyon nagy kaland! 😍 

Ezúton is köszönöm Lukács Leventének, hogy összerakta a csapatunkat, minden csapattagnak és a Szekler Tekernek is, hogy miközben pötyögöm a sorokat, rendesen sajoghat a hátsóm. 🤫

Nade…

𝗔 𝘀𝘇𝗲𝗺𝗲𝗱𝗻𝗲𝗸 𝗵𝗶𝘀𝘇𝗲𝗹 𝘃𝗮𝗴𝘆 𝗮 𝘁𝗼̈𝗺𝗲𝗴𝗻𝗲𝗸?

A frissítő ponton megnéztük a térképen, hogy merre kell mennünk a következő helyszín irányába.

Mindannyian megnéztük.

Pontosan tudtuk, hogy merre kell menni.

El is indultunk, mígnem két csapat is ellenkező irányba indult el. 🤔

Szóval megnéztük, hogy merre kell menni, meggyőződtünk róla, hogy merre kell menni, elhatároztuk, hogy merre megyünk, majd, amikor megláttuk, hogy két másik csapat merre megy, rögtön elbizonytalanodtunk.

Természetesen (háhá) 5 perc térképészkedés után, „azonnal” kiderült, hogy a korábbi megnézésünk, meggyőződésünk és döntésünk tökéletesen helyes volt ✅ és a többi csapat ment rossz irányba, de ahhoz, hogy ide jussunk kellett térképészkedjünk még 5 percet.

🧨  Milennehaezenahéten hinnél magadnak ⁉️

𝗠𝗶 𝗹𝗲𝗻𝗻𝗲, 𝗵𝗮 𝗮𝘇, 𝗮𝗺𝗶𝘁 𝘁𝗲 𝗺𝗲𝗴𝘃𝗶𝘇𝘀𝗴𝗮́𝗹𝘁𝗮́𝗹, 𝗸𝗶𝗲𝗹𝗲𝗺𝗲𝘇𝘁𝗲́𝗹 𝗲́𝘀 𝗮𝗺𝗶 𝗮𝗹𝗮𝗽𝗷𝗮́𝗻 𝗵𝗼𝘇𝘁𝗮́𝗹 𝗲𝗴𝘆 𝗱𝗼̈𝗻𝘁𝗲́𝘀𝘁, 𝗮𝗺𝗲𝗹𝗹𝗲𝘁𝘁 𝗸𝗶𝘁𝗮𝗿𝘁𝗮𝗻𝗮́𝗹, 𝗮𝗻𝗻𝗮𝗸 𝗲𝗹𝗹𝗲𝗻𝗲́𝗿𝗲, 𝗵𝗼𝗴𝘆 „𝗺𝗮́𝘀𝗼𝗸” 𝗵𝗮́𝗻𝘆𝗮𝗻 𝗲́𝘀 𝗺𝗶𝘁 𝗰𝘀𝗶𝗻𝗮́𝗹𝗻𝗮𝗸?

(Zárójel: Igen, én is ismerem a viccet, amelyben a pasas az autópályán hallgatja a rádiót, amikor bemondják, hogy: ”Figyelem! Egy őrült megy a forgalommal szembe!” Mire az emberünk: „Mit egy? Az összes!”)

Szóval…

💡 Mi lenne, ha amit te látsz, amit te gondolsz, döntesz, azt az általad látott, gondolt, döntött dolognak tekintenéd és nem módosítanál rajta, csak azért, mert a „többiek” nem azt látják, gondolják, döntik?

Értem én, hogy a tömeggel menni biztonságos, de ne feledd, hogy vágóhíd előtti sorban is sokan ezt gondolják… ⚰️

🚀 𝗠𝗶 𝗹𝗲𝗻𝗻𝗲, 𝗵𝗮 𝗲𝘇𝗲𝗻 𝗮 𝗵𝗲́𝘁𝗲𝗻 𝗼̋𝗿𝘂̈𝗹𝘁 𝗞𝗼𝗹𝘂𝗺𝗯𝘂𝘀𝘇, 𝗘𝗹𝗼𝗻 𝗠𝘂𝘀𝗸 𝘃𝗮𝗴𝘆 𝗲́𝗽𝗽𝗲𝗻 𝗢̈𝗡𝗠𝗔𝗚𝗔𝗗 𝗹𝗲𝗻𝗻𝗲́𝗹, 𝗮𝗸𝗶 𝗵𝗶𝘀𝘇 𝗮 (𝗸𝘂̈𝗹𝘀𝗼̋ 𝗲́𝘀 𝗯𝗲𝗹𝘀𝗼̋) 𝘀𝘇𝗲𝗺𝗲́𝗻𝗲𝗸, 𝗮𝗸𝗮́𝗿 𝗲𝗴𝘆 𝗸𝗶𝗰𝘀𝗶𝘁 𝗮𝘇 𝗶𝗻𝘁𝘂𝗶́𝗰𝗶𝗼́𝗷𝗮́𝗻𝗮𝗸 𝗶𝘀, 𝗲́𝘀 𝗻𝗲𝗺 𝗮 𝘁𝗼̈𝗺𝗲𝗴 𝗳𝗶𝗻𝗴𝘀𝘇𝗮𝗴𝘂́ 𝗯𝗶𝘇𝘁𝗼𝗻𝘀𝗮́𝗴𝗮́𝘁 𝗸𝗲𝗿𝗲𝘀𝗶 ⁉️

Iratkozz fel a hírlevelünkre és AJÁNDÉKBAN részesülsz!

Marketingiskola