logo
  • 0
    1. Jelenleg üres a kosarad.
notfound

Muszáj legyen pénzed meg a mozi

Csapatépítőből, csapatépítőbe…

Pénteken egy Almásfürdőn megrendezett csapatépítőre köszöntünk be, majd beültünk moziba a Team Building (Csapatépítő) című román filmre. 🎥 Nem, nem az almásfürdői moziba.

📈 Számomra mindig öröm, amikor egy olyan csapatot látok, amely évek óta növekszik, fejlődik és a kulcsemberek fluktuációja közelít a nulla felé. 💯 Ez az egyik mutatója annak, hogy valamit az a vezető jól csinál. Gratulálok a csapatodhoz, Ferenc!

Aztán a moziba behuppanva egy kicsit más világ nyílott meg számunkra.

Nem tudom, hogy milyen gyakran jársz moziba és tapasztaltad-e, de itthon a filmelőzetesek között van legalább 2-3 felhívás, amelyben hazai színészek, ismert arcok magyarázzák a nézőknek, hogy a film alatt csendben kellene maradni, a 📱-kat ki kellene kapcsolni és a szemetet távozáskor nyugodtan magunkkal vihetjük. 🙄

Korántsem egyfajta lenézéssel írom ez, miszerint „Jó kretén ország és népség! Még ezt is el kell magyarázni nekik! Minden normális országban ez a világ legtermészetesebb dolga.”

#𝗺𝗶𝗹𝗲𝗻𝗻𝗲𝗵𝗮𝗲𝘇𝗲𝗻𝗮𝗵𝗲́𝘁𝗲𝗻 𝘁𝗲 𝗶𝘀 𝗸𝗶𝘃𝗲𝗻𝗻𝗲́𝗱 𝗮 𝗿𝗲́𝘀𝘇𝗲𝗱 𝗯𝗲𝗹𝗼̋𝗹𝗲, 𝗵𝗼𝗴𝘆 𝗸𝗲𝘃𝗲́𝘀𝗯𝗲́ 𝗹𝗲𝗴𝘆𝗲𝗻 𝗸𝗿𝗲𝘁𝗲́𝗻 𝗲𝘇 𝗮𝘇 𝗼𝗿𝘀𝘇𝗮́𝗴 𝗲́𝘀 𝗻𝗲́𝗽𝘀𝗲́𝗴, 𝗶𝗹𝗹𝗲𝘁𝘃𝗲 #𝗺𝗶𝗹𝗲𝗻𝗻𝗲𝗵𝗮𝗲𝘇𝗲𝗻𝗮𝗵𝗲́𝘁𝗲𝗻 𝗺𝗮́𝘀𝘁 𝗶𝘀 𝗿𝗮́𝘃𝗲𝗻𝗻𝗲́𝗹, 𝗵𝗼𝗴𝘆 𝗻𝗲 𝗰𝘀𝗮𝗸 𝗻𝘆𝗮𝘃𝗮𝗹𝘆𝗼𝗴𝗷𝗼𝗻, 𝗵𝗼𝗴𝘆 𝗸𝗿𝗲𝘁𝗲́𝗻 𝗲𝘇 𝗮𝘇 𝗼𝗿𝘀𝘇𝗮́𝗴 𝗲́𝘀 𝗮 𝗻𝗲́𝗽𝘀𝗲́𝗴, 𝗵𝗮𝗻𝗲𝗺 𝗰𝘀𝗶𝗻𝗮́𝗹𝗷𝗼𝗻 𝗶𝘀 𝘃𝗮𝗹𝗮𝗺𝗶𝘁, 𝗮𝗺𝗶 #𝗸𝗿𝗲𝘁𝗲́𝗻𝘁𝗲𝗹𝗲𝗻𝗶́𝘁❓

Mi lenne❓

Az lenne, hogy egy idő után nem lenne indokolt az előzetesek előtt azzal tölteni az időt, hogy 2-3 anyagban magyarázzuk a tömegnek, hogy viselkedjen kicsit kulturáltabban és vigye ki a teremből a saját szemetét. 🙁

Vegyük észre, hogy ez a mozihálózat egyszerűen csak rájött arra, hogy ha nem oktat, akkor az neki rossz. Rossz, mert a kulturált ügyfeleket zavarja a 📱-csörgés, beszélgetés és rossz, mert nehezebb a mozitermeket rendben tartani. Mivel erre rájött, igyekszik tanítani.

🪞 𝗛𝗮 𝗲𝗴𝘆 𝗿𝗮𝗸𝗹𝗮𝗽 𝗯𝘂𝘁𝗮𝘀𝗮́𝗴𝗼𝘁, 𝗶𝗴𝗲́𝗻𝘆𝘁𝗲𝗹𝗲𝗻𝘀𝗲́𝗴𝗲𝘁, „𝗷𝗼́𝗹𝘃𝗮𝗻𝗮𝘇𝘂́𝗴𝘆”-𝗼𝘁, 𝗸𝗿𝗲𝘁𝗲́𝗻𝘀𝗲́𝗴𝗲𝘁 𝗹𝗮́𝘁𝘀𝘇 𝗮 𝗸𝗼̈𝗿𝗻𝘆𝗲𝘇𝗲𝘁𝗲𝗱𝗯𝗲𝗻, 𝗺𝘂𝗻𝗸𝗮𝘁𝗮́𝗿𝘀𝗮𝗶𝗱 𝗸𝗼̈𝘇𝗼̈𝘁𝘁, 𝗮 𝘀𝘇𝗮𝗸𝗺𝗮́𝗱𝗯𝗮𝗻, 𝗮𝗸𝗸𝗼𝗿 𝗮𝘇 𝗻𝗲𝗺 𝗮 𝗸𝗼̈𝗿𝗻𝘆𝗲𝘇𝗲𝘁𝗲𝗱, 𝗻𝗲𝗺 𝗮 𝗺𝘂𝗻𝗸𝗮𝘁𝗮́𝗿𝘀𝗮𝗶𝗱 𝗲́𝘀 𝗻𝗲𝗺 𝗮 𝘀𝘇𝗮𝗸𝗺𝗮́𝗱 𝗸𝘂𝗱𝗮𝗿𝗰𝗮.

𝗔𝘇 𝗮𝘇 𝗼𝗸𝘁𝗮𝘁𝗮́𝘀𝘂𝗸 𝗸𝘂𝗱𝗮𝗿𝗰𝗮. 🪞

(Olvasd újra ezt a két sort és rögtön láthatóvá válik, hogy mivel kellene foglalkozz kicsit többet.)

Na és milyen volt maga a film? 🎬

A „Team Building” kevés eséllyel fogja döngetni az Oscar gála kapuját, de jó szívvel ajánlom megnézésre. Mi sokszorosan röhögtük könnyesre magunkat.

🤔 Még valahol az elején van benne egy gondolat, amit igencsak megfontolásra ajánlok.

Ez két részből áll és az első: ha van bankkölcsönöd és így fizetned kell a részletet, akkor nincs baj veled. Nem lázadsz, nem variálsz, nem gondolkodsz, nem nyújtogatod a nyakad. 🤔

De! Nem a bankkölcsön a probléma.

👉 𝗔𝘇 𝗮 𝗽𝗿𝗼𝗯𝗹𝗲́𝗺𝗮, 𝗵𝗼𝗴𝘆 𝗸𝗲𝘃𝗲́𝘀 𝗼𝗹𝘆𝗮𝗻 𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 𝘃𝗮𝗻 𝗮 𝘃𝗶𝗹𝗮́𝗴𝘂𝗻𝗸𝗯𝗮𝗻, 𝗮𝗸𝗶 𝗹𝗮́𝘇𝗮𝗱, 𝘃𝗮𝗿𝗶𝗮́𝗹, 𝗴𝗼𝗻𝗱𝗼𝗹𝗸𝗼𝗱𝗶𝗸 𝗲́𝘀 𝗻𝘆𝘂́𝗷𝘁𝗼𝗴𝗮𝘁𝗷𝗮 𝗮 𝗻𝘆𝗮𝗸𝗮́𝘁.

𝗠𝘂𝘀𝘇𝗮́𝗷 𝗮𝗻𝗻𝘆𝗶 𝗽𝗲́𝗻𝘇𝗲𝗱 𝗹𝗲𝗴𝘆𝗲𝗻, 𝗵𝗼𝗴𝘆 𝗺𝗲𝗴𝗲𝗻𝗴𝗲𝗱𝗵𝗲𝘀𝗱 𝗺𝗮𝗴𝗮𝗱𝗻𝗮𝗸 𝗮 𝗹𝗮́𝘇𝗮𝗱𝗮́𝘀𝘁, 𝘃𝗮𝗿𝗶𝗮́𝗹𝗮́𝘀𝘁, 𝗴𝗼𝗻𝗱𝗼𝗹𝗸𝗼𝗱𝗮́𝘀𝘁 𝗲́𝘀 𝗻𝘆𝗮𝗸𝗻𝘆𝘂́𝗷𝘁𝗼𝗴𝗮𝘁𝗮́𝘀𝘁. 💸

Kicsit „csiki-csuki”, mert gondolkodni kell, hogy eleget keress 🔄 és csak akkor tudsz gondolkodni, amikor eleget keresel.

🧐 Talán ezért keresnek eleget kevesen?

Iratkozz fel a hírlevelünkre és AJÁNDÉKBAN részesülsz!

Marketingiskola