em
logo
  • 0
    1. Jelenleg üres a kosarad.
notfound

Népszerű, hatékony, eredményes

🧨 Népszerű, hatékony, eredményes

Vannak 𝗻𝗲́𝗽𝘀𝘇𝗲𝗿𝘂̋ megközelítések pl. az elégedetlenségünk kinyilvánítására, vannak 𝗵𝗮𝘁𝗲́𝗸𝗼𝗻𝘆 megközelítések, ahogyan a nemtetszésünket kifejthetjük pl. egy beszállítóval/ügyféllel szemben és vannak az 𝗲𝗿𝗲𝗱𝗺𝗲́𝗻𝘆𝗲𝘀 megközelítések is.

Hogy a felmérésünk eredményeként melyek a népszerű, melyek a hatékony és melyek a kisvállalkozók által használt, eredményes marketingeszközök azt a zárt csoportunkban mondtuk el, ahová bárki beléphet, amennyiben hajlandó/képes pár tökegyszerű kérdést megválaszolni.

A csoporthoz vezető út itt: https://www.facebook.com/groups/veletlenszerusegnelkulivallalkozok

Most viszont nem a népszerű, hatékony és eredményes trióról, hanem valami másról szeretnék írni.

⛳ #𝗠𝗶𝗹𝗲𝗻𝗻𝗲𝗵𝗮𝗲𝘇𝗲𝗻𝗮𝗵𝗲́𝘁𝗲𝗻 𝗻𝗲𝗺 𝗮𝘇 𝗲𝗴𝘆𝘀𝘇𝗲𝗿𝘂̋, 𝗻𝗲𝗺 𝗮 𝗸𝗼̈𝗻𝗻𝘆𝘂̋, 𝗵𝗮𝗻𝗲𝗺 𝗮𝘇 𝗲𝗿𝗲𝗱𝗺𝗲́𝗻𝘆𝗲𝘀 𝗱𝗼̈𝗻𝘁𝗲́𝘀𝗲𝗸𝗲𝘁 𝘁𝗮𝗿𝘁𝗮𝗻𝗮́𝗱 𝘀𝘇𝗲𝗺 𝗲𝗹𝗼̋𝘁𝘁?

Az ember észre sem veszi, de egy-egy döntést simán csak azért hoz meg, mert egyszerűbb mind bármilyen más verzió. 💪 Pl. inkább kirúgom a munkatársat, mintsem kínlódjak a termelékennyé tevésével. Egyszerű döntés.

Vagy, könnyű meghozni azt a döntést, hogy elengedjük egy stratégiai ügyfelünket/beszállítónkat, amikor egy adott időszakban több gondolkodnivalót vagy éppen terhet jelent számunkra, mert rövid távon – hónapokban gondolkodva – egyszerűsödik az életünk, de az igazi életképességünket ez erősíti vagy rombolja?

𝗔𝘇 𝗺𝗮́𝗿 𝘀𝗼𝗸𝗮𝗸𝗻𝗮𝗸 𝗼𝗸𝗼𝘇 𝗻𝗲𝗵𝗲́𝘇𝘀𝗲́𝗴𝗲𝘁, 𝗵𝗼𝗴𝘆 𝗮 𝘃𝗮𝗹𝗼́𝗯𝗮𝗻 𝗲𝗿𝗲𝗱𝗺𝗲́𝗻𝘆𝗲𝘀 𝘂𝘁𝗮𝘁 𝘃𝗮́𝗹𝗮𝘀𝘀𝘇𝗮́𝗸.

🧩 Az eredményért néha gyöngyöznie kell a homloknak, ki kell kérgesednie a tenyérnek, kell pár álmatlan éjszaka. EZ az egyik FŐ oka annak, hogy kevés az igazán eredményes vállalkozó, de rengeteg olyan van, aki könnyű, vagy egyszerű utat választja.

Könnyű terméket beszerezni? Az. Sokkal eredményesebb lenne a termék által megoldott problémára közösséget összekovácsolni? Igen. 🤔

Egyszerű fizetést emelni? Az. Sokkal eredményesebb lenne teljesítményt növelni és ezzel összekötni a munkatársak fizetését? Igen. 🤔

Könnyű az a megközelítés, hogy jön a válság, megvágjuk a költségeinket? Persze. Sokkal eredményesebb lenne azt a felét nézni, hogy hol van egy raklap meg nem keresett pénzünk? Naná. 🤨

Az emberiség többek között azért jutott el a jelenlegi fejlettségi szintre, mert kereste az egyszerű, a könnyű megoldásokat és bele is esett az egyszerű és könnyű megoldások csapdájába.

Egyszerű azt mondani, hogy 4 évente szavaztam és így minden közösséggel szembeni kötelezettségemet letudtam? Az. Eredményes? Nézz ki az ablakon.

Egyszerű azt mondani, hogy a civilizációnk működtetéséért csak szipkázzuk fel az olajat és ne törődjünk semmi mással? Egyszerű. Eredményes? Döntsd el te magad.

Keressük a könnyebb utat, az egyszerűbb választási lehetőséget és ezek gyakran eltakarják az utat az igazi eredményektől.

🔎 Az elmúlt hetekben könnyű döntéseket hoztál, vagy olyanokat, amelyek a valós eredmények felé visznek?

🎯 𝗠𝗶𝗹𝗲𝗻𝗻𝗲𝗵𝗮𝗲𝘇𝗲𝗻𝗮𝗵𝗲́𝘁𝗲𝗻 𝗻𝗲𝗺 𝗮𝘇 𝗲𝗴𝘆𝘀𝘇𝗲𝗿𝘂̋𝗯𝗯𝗲𝘁, 𝗻𝗲𝗺 𝗮 𝗸𝗲́𝗻𝘆𝗲𝗹𝗺𝗲𝘀𝗲𝗯𝗯𝗲𝘁, 𝗵𝗮𝗻𝗲𝗺 𝗮 𝗷𝗼́ 𝗲𝘀𝗲́𝗹𝗹𝘆𝗲𝗹 𝗲𝗿𝗲𝗱𝗺𝗲́𝗻𝘆𝗲𝘀𝗲𝗯𝗯𝗲𝘁 𝘃𝗮́𝗹𝗮𝘀𝘇𝘁𝗮𝗻𝗮́𝗱?

He?!

NEM az egyszerű, nem a kényelmes döntések következménye, az eredményes élet.

CSAK az eredmények garantálják, hogy egyszerű és kényelmes vállalkozásod, életed, közösséged legyen.

Iratkozz fel a hírlevelünkre és AJÁNDÉKBAN részesülsz!

Marketingiskola