em
logo
  • 0
    1. Jelenleg üres a kosarad.
notfound

Picasso és marketing 

Szóval. Pár hete arra ébredtél, hogy megálmodtad néhány ország ötös lottójának a számait. Annak rendje és módja szerint, felvetted a fehér inget, kisuvickoltad a hegyes orrú cipőt és meg is vetted a szelvényeket. 

👉 Kétszer. 

Annak rendje és módja szerint, meg is nyerted 3 ország ötös lottóját és most ott rohad 10 millió Euró a koptatott farmered bal hátsó zsebében.

– – 

Megjegyzés:

– és akkor most már elveszítettük az olvasóknak azt a felét, akit el akartunk veszíteni, úgyhogy lassan a lényegre is rátérhetünk.

💭 Van egy raklap pénzed és ennek egy részéből szeretnél néhány értékes és értékálló festményt venni, így beszambázol a templom mögötti képtárba:

➖ Jó napot. Valami ettől a Picassotól van-e?

A válasz elszomorít:

➖ Nincs. Tegnap elfogyott és csak holnap után kapunk friss árut.

– – 

Megjegyzés:

– most már elveszítettük az olvasóknak azt a felét is, akit úgyszintén el akartunk veszíteni, csak korábban nem mertük bevallani, tehát jöhet a lényeg.

➖ Értékes és értékálló festményt szeretnék vásárolni.

Az eladó biztatóan biccent, majd kihoz egy festményt.

🤔 Ha hozzáértő lennél, akkor észrevennéd, hogy az a festmény nincs befejezve. Egyszerűen nincs kész. Egy félkész festményt kaptál, csak ebben az elcseszett világban, nem lehet tudni, hogy valakiről leszaggatták a ruhát, vagy így öltözik, nem lehet tudni, hogy milyen nemű, csak a személyi elkérése után, nem lehet tudni, hogy, akik a színpadon vannak menekültek vagy zenészek, illetve azt sem lehet tudni, hogy egyik másik vezetőnk véletlenül gyári hibás, vagy szándékosan.

Szóval, van egy félkész képed.

Fizetsz, belecsavarod a kicsengetési ingedbe, illedelmesen elköszönsz az eladótól és hazabaktatás után büszkén díszíti a faladat.

A képed nem értékes, nem értékálló, de te boldog vagy.

Az eladó úgy tudja, hogy ő egy értékes és értékálló festményt adott el neked. 

Egyedül talán a festő tudja + néhány szakember, hogy amit vettél az kb. az Alszegen lakó Mari néni tehenének, tegnapelőtti fű átalakításával ér fel. (Nem tej. 🥛 Szar.)

Na kb. ugyanez a szitu a tartalommarketinggel.

Neked nem tartalomgyártás kell, hanem eredmény gyártás.

A vállalkozásodnak nem tartalom stratégiára van szüksége, hanem olyan stratégiára, amely eredményt hoz és ennek egy része lehetséges, hogy a tartalomról (képek, posztok, hírlevelek stb.) fog szólni. 

A félkész festmény az út abba az irányba, hogy legyen egy festményed, de amikor félig van kész, akkor csak félig van kész. 

  1. Tudd, hogy a te vállalkozásodban a marketingnek mi kellene legyen az eredménye. (Nem, nem pénz és nem is a vásárló.)
  2. Vállalkozóként, ne fogadd el a félkész munkát.
  3. A vállalkozóknak beszállítóként ne szállíts félkész munkát. 

#milennehaezenhéten másképp csinálnád? Úgy tényleg csi-nál-nád? 

#ötöslottó #marketing #nemkellfélkészmunka #csináld 

Iratkozz fel a hírlevelünkre és AJÁNDÉKBAN részesülsz!

Comments

  • Picasso és Marketing  - PÉEL MÉDIA Posted 55 év ago

    […] Neked nem tartalomgyártás kell! A vállalkozásodnak nem tartalom stratégiára van szüksége, hanem olyan stratégiára, amely eredményt hoz. Forrás […]

Comments are closed.

Marketingiskola