logo
  • 0
    1. Jelenleg üres a kosarad.

26 kérdés Chat GPT-nek és soha többé nem probléma az ügyfél szerzés!

Igen, jól olvastad, soha többé nem lesz probléma az ügyfélszerzés! Elhoztam neked egy 26 pontos checklist-et, amivel biztos a sikeres ügyfélszerzés. Ha eddig ültél a babérjaidon, őszire tedd fel a pontot az i-re. Sőt, regisztrálás után még egy ajándék tananyagot is kapsz tőlünk!

26 kérdés, ami kezeli az új ügyfélszerzéssel kapcsolatos problémák 98%-át! Hidd el, annyira kell neked a 26 kérdés, eszköz, szempont, mint az oxigén. 

 

A legfrissebb felmérésünk alapján 2023 egyik leggörcsösebb problémája: az új ügyfél szerzése. Igen, kell neked az az új ügyfél. De hogyan? A kérés meghallgattatik és egy webinárium keretein belül kerül megoldásra. 

 

Jegyezd fel a naptáradba: 2023. július 27 – 19 óra – a webinárium ingyenes, de regisztrációhoz kötött

Garantálom neked, hogy minimum 5 olyan eszközt kapsz a kezedbe, amire eddig nem gondoltál és ami a sikert biztosítja számodra! És nem, nem úgy kezdődik, hogy vegyél elő 10 millát.

A nyár a legjobb alkalom, hogy őszre minden a terv szerint haladjon és temérdek új ügyfelet szerezz. Ha ehhez az kell, hogy 35 fokos melegben bámuld a burámat, egy hideg ital mellett, akár a szabadságodon, akkor tedd meg. Tedd meg a 26 eszközért, amivel gazdagabb leszel a webinárium után. 

 

Mit mondasz, amikor azt mondod, hogy az új ügyfelek megszerzésével van a gond? Amikor benne vagy az élet zűrzavarában, akkor nem mindig könnyű kizoommolni. Úgyhogy élj a lehetőséggel és oldd meg 2023 egyik legnagyobb problémáját.

ajánlat

marketing

célközönség

bizalom

kapacitás, szervezés, HR

portéka minősége

partnerek

 

S ez még csak 7? Ne halaszd tovább, tudd meg most, hogy mire van szükséged és oldd meg az ügyfélszerzés problémájának 98%-át! Regisztrálj most az ingyenes webináriumunkra!

 

JÚLIUS 27, CSÜTÖRTÖK, 19 ÓRA

Marketingiskola